top of page

Wie zijn wij?

De firma werd opgericht in 1967 door Frans Van den Branden als spaarkas- en verzekeringsagentschap waarna het is uitgegroeid tot een volwaardig makelaarskantoor waarbij professioneel advies & verkoop van verzekeringen en beleggingen de hoofdactiviteiten vormen. Het kantoor wordt nu geleid door Michaël Van den Branden, zoon van de oprichter. Samen met de medewerksters Louisa en Leen vormt hij een hecht team waarbij een klantvriendelijke service centraal staat.

In de verzekeringssector vertegenwoordigen we als makelaar bekende verzekeringsmaatschappijen zoals VIVIUM, AXA, BALOISE, DKV, DAS, DELA, zodat we U steeds de interessantste polissen aan voordelige prijzen kunnen aanbieden.

Wij zijn al vele jaren bankagent van CKV. Gebruik onze expertise om uw vermogen meer rendement te geven!

‘Centrale Kredietverlening’ -of CKV Spaarbank- is een onafhankelijke, Belgische spaarbank die samenwerkt met exclusieve bankagenten en zelfstandige kredietmakelaars. U kunt bij CKV terecht voor traditionele spaarproducten zoals spaarrekeningen en termijndeposito’s. Op de website www.ckv.be vindt u de huidige rentetarieven.


Wenst u meer te weten over de huidige spaarmogelijkheden? Geef ons een seintje of kijk op http://www.ckv.be.
Ons adres :


Rechtestraat 9

2275 LILLE


Ingeschreven bij FSMA onder nr. 15411 A-B

bottom of page